Tiedote 26.01.2010                                               HMV PublicPartner Oy

Camako Oy HMV:n kumppaniksi Hansel-puitesopimukseen
Hansel-puitesopimus 2009-2013: Valtion johdon konsulttipalvelut

Camako Oy on liittynyt HMV PublicPartner Oy:n alihankkijana Hansel-puitesopimusjärjestelyyn 26.01.2012 alkaen. Sopimus koskee johdon konsulttipalveluja. Camako täydentää yhteistä palvelutarjontaa laajalla asiantuntemuksellaan hankesalkun johtamisesta, kehittämistyöstä sekä muutosten läpiviennistä hankkeissa.

HMV:n ja Camakon yhteistyön osa-alueet
- strategian ja johtamisen kehittäminen
– operatiivisen toiminnan ja johtamisen kehittäminen
– hanke- ja projektihallinta

”Järjestely mahdollistaa sen, että Camako Oy pystyy yhdessä HMV:n kanssa tarjoamaan osaamistaan vaativiin hallinnon kehittämis- ja muutoshankkeisiin. Toimintamme on saumatonta, sillä olemme jo pitkään tehneet yhteistyötä”, toteaa Camako Oy:n toimitusjohtaja Petri Karlsson.  

”HMV:n ja Camakon pitkäjänteisellä yhteistyöllä täydennämme toistemme osaamista merkittävissä julkisen sektorin ja hallinnon kehittämishankkeissa sekä strategisen hankesalkun hallinnassa erityisesti johdon näkökulmasta”, täydentää HM&V Research Oy:n ja HMV PublicPartner Oy:n toimitusjohtaja Tapio Huomo.

Lisätietoja
Camako Oy
Toimitusjohtaja Petri Carlsson
petri.karlsson(at)camako.fi, puh. 020-4362 000

HMV PublicPartner Oy
Toimitusjohtaja Tapio Huomo
tapio.huomo(at)hmv.fi, gsm 0400-400 366

Camako Oy
Camako on pohjoismaiden johtava toimittaja projektinhallinnan konsultointi-, koulutus- ja ohjelmistopalveluissa sekä parhaiden käytäntöjen ja -työkalujen käyttöönoton osaaja. Vahva tietotaito ja ymmärrys projektinhallintaratkaisuista ja toimialoista muodostaa kokonaisuuden, joka takaa nopeita tuloksia projektiliiketoiminnan kehittämisessä ja johtamisessa.
www.camako.fi

HMV PublicPartner Oy
HMV tarjoaa kehittämispalveluja julkisen sektorin johdolle toiminnan tuottavuuden lisäämiseen ja tulevaisuuden kilpailukyvyn varmistamiseksi. Suunnittelemme ja tuemme vaativia uudistuksia ja muutoshankkeita. Autamme kehittämistavoitteiden saavuttamisessa.  
www.hmvpublic.fi