Tiedote 27.10.2011                                               HMV Russia Oy

HMV Finnish Business in Moscow -tapahtumassa 25.10.2011    
                                                                                                                                                         Kansainvälisen liiketoiminnan konsultoinnissa toimiva HMV Russia Oy osallistui 25.10.2011 Finnish Business in Moscow –tapahtumaan. Moskovassa pidetyn tilaisuuden pääjärjestäjänä toimi Suomalais-Venäläinen kauppakamari SVKK.

Tapahtuman tavoitteena oli esitellä suomalaisyritysten tuotteita ja osaamista potentiaalisille venäläisille kumppaneille ja asiakkaille. Osallistujina oli yli 50 suomalaisyritystä ja noin 150 yritysedustajaa.  HMV Russia Oy esitteli tapahtumassa osaamistaan ja asiantuntijapalvelujaan. 

Yritysedustajien lisäksi tapahtumaan liittyvässä seminaarissa kuultiin Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubbin ja Venäjän Federaation varapääministeri Sergei Ivanovin puheenvuorot. 

HMV Russia on mukana myös Suomen ja Moskovan välisessä aluetyöryhmässä, joka toimii yritysten ja hallinnon välillä informaatio- ja kontaktikanavana. Aluetyöryhmät ovat Suomen ja Venäjän hallitusten välisen talouskomission käytännön yhteistyötä. Niiden tavoitteena on edistää yritysten suoria kauppasuhteita ja investointeja. Suomen osalta työ- ja elinkeinoministeriöllä (TEM) on vetovastuu yhteistyöryhmistä. 

HMV:n Venäjä-asiantuntija Paul Holmin mukaan Venäjän-markkinat tarjoavat hyviä kasvumahdollisuuksia yrityksille.  Ketteryys, taitava strategia, oikeat markkinointikanavat ja valikoidut yhteistyökumppanit tuottavat tuloksia, jos yritys johdonmukaisesti panostaa toimintaansa Venäjän-markkinoilla.

HMV on suomalainen konsultointiyhtiö, jonka asiantuntijoilla on usean kymmenen vuoden kokemusta sekä julkisen sektorin että yritysten liiketoiminnan kehittämistyöstä.      

Finnish Business in Moscow –tapahtuman kotisivut
http://www.finmow2011.com/fi/

Suomalais-Venäläinen kauppakamari
http://www.svkk.fi/

 

Lisätietoja
HMV Russia Oy
Paul Holm, toimitusjohtaja
gsm: 040-5566 508, paul.holm(at)hmv.fi

HMV Group
Tapio Huomo, toimitusjohtaja
gsm: 0400-400 366, tapio.huomo(at)hmv.fi

HMV Russia Oy
Kone building, Keilasatama 3  
FI-02150 ESPOO,  FINLAND  

HMV Russia Ltd
3rd floor Voentorg building, 10 Vozdvizhenka str.
MOSCOW, 125009,   RUSSIAN FEDERATION

HMV Russia Oy – www.hmvrussia.fi
Yrityskonsultoinnin asiantuntijapalveluja Venäjän-liiketoimintaan