Tiedote 11.04.2010                                               HM&V Research Oy

HMV Helsingin kaupungin puitesopimustoimittajaksi

Helsingin kaupunki on valinnut HM&V Research Oy:n puitesopimuskumppanikseen liikkeenjohdon konsultointipalveluihin vuosille 2010-2013.  

Sopimukseen sisältyvät strategisen suunnittelun ja johtamisen kehittämispalvelut. Lisäksi siihen kuuluvat myös organisaatiorakenteiden, toimintamallien ja -prosessien uudistamisen konsultointipalvelut. Puitesopimus on kolmevuotinen, ja sitä voidaan jatkaa yhdellä optiovuodella.

Sopimuksen osa-alueet
Sopimus kattaa Helsingin kaupungille laaja-alaisen konsultoinnin liittyen mm. organisaatioyksiköiden uudelleenjärjestelyihin, toimintojen arviointiin, 
tai perustettavan yksikön toiminnan aloittamiseen. Palveluja voidaan tarjota myös
yksittäisten osa-alueiden kehittämistarpeisiin. Konsultoitavien hankkeiden tavoitteena voi olla esimerkiksi toimintojen yhtiöittäminen ja liikelaitostaminen tai liiketoiminta- ja
osakekaupat.

HMV:lle parhaat laatupisteet toimittajavertailussa
HMV:n konsultit osoittautuivat tarjousvertailussa ylivoimaisiksi, ja saivat maksimaaliset laatupisteet. 

Puitesopimukseen osallistuvat myös HMV:n verkostokumppanit Nordic Healthcare Group Oy ja Taivas Business Design Oy sekä julkisen sektorin kehittämistoimeksiantoihin keskittyvä tytäryhtiö HMV PublicPartner Oy.

”HMV pystyy yhdessä kumppaniensa kanssa tarjoamaan osaamistaan ja tuoreita näkemyksiä Helsingin kaupungin strategisten uudistusten tueksi”, toteaa HM&V Research Oy:n toimitusjohtaja Tapio Huomo. 

”Olemme tehneet jo pitkään vastaavaa puitesopimusyhteistyötä asiakashankkeissa ja vaativissa hallinnon toiminnan uudistamisen kehitysohjelmissa Hansel-puitesopimustoimijana 2009-2013”, täydentää HMV PublicPartner Oy:n konsultointijohtaja Jari Kinnunen.  

Lisätietoja
HM&V Research Oy
Toimitusjohtaja Tapio Huomo
tapio.huomo(at)hmv.fi, gsm: 0400-400 366

HMV PublicPartner Oy
Konsultointijohtaja Jari Kinnunen
jari.kinnunen(at)hmv.fi, gsm: 040-7780 226