Tiedote 11.06.2010                                              HMV PublicPartner Oy

HMV Kelan puitesopimuskumppaniksi

Kansaneläkelaitos (Kela) on valinnut HMV PublicPartner Oy:n koulutus- ja asiantuntijapalvelujen puitesopimustoimittajakseen vuosille 2010-2013. Sopimus koskee
toiminnan ja työyhteisöjen sekä muutosjohtamisen kehittämispalveluja. Puitesopimus
on kolmevuotinen, ja sitä voidaan jatkaa yhdellä optiovuodella.

HMV:n puitesopimus kattaa strategian toteuttamiseen, toimintamallianalyyseihin, uusien toimintamallien suunnitteluun ja toteutukseen sekä toiminnan laadun kehittämiseen liittyvät palvelut. Lisäksi sopimukseen sisältyvät mm. toiminnan ja työprosessien kehittäminen, toiminnan ja rakenteiden muutokset, tuottavuuden tehostamispalvelut sekä henkilöstön osallistaminen rakenne- ja prosessiuudistuksiin.
HMV valikoitui yhdeksi kolmesta sopimustoimittajasta yllä mainituille osa-alueille.  

Kelan puitesopimukseen osallistuvat  HMV:n laajasta kumppaniverkostosta konsultteina ja valmentajina seuraavat toimijat: Camako Oy, D.E. Prego Oy, HRM Partners Oy, Mepco Oy, Netum Oy,  Nordic Healthcare Group Oy, Panorama Partners Oy, RAMSE Consulting Oy ja Taivas Business Design Oy.

”HMV pystyy yhdessä kumppaniensa kanssa tarjoamaaan laajaa ja monipuolista osaamistaan ja tuoreita näkemyksiä Kelan uudistusten tueksi”, toteaa HMV PublicPartner Oy:n toimitusjohtaja Tapio Huomo.

HMV PublicPartner Oy:n konsultointijohtaja Jari Kinnunen täydentää:
”Olemme tehneet vastaavaa puitesopimusyhteistyötä useiden hallinnon organisaatioiden kanssa. Esimerkkeinä mm. nelivuotinen Hansel-puitesopimus
valtionhallinnon johdon konsultoinnissa, Helsingin kaupungin strategiakonsultoinnin
puitesopimus sekä Espoon kaupungin ICT-konsultoinnin puitesopimus.

Lisätietoja
HMV PublicPartner Oy

Toimitusjohtaja Tapio Huomo
tapio.huomo(at)hmv.fi, gsm: 0400-400 366 

Konsultointijohtaja Jari Kinnunen
jari.kinnunen(at)hmv.fi, gsm: 040-7780 226