TIEDOTE  27.09.2013                                                    HMV PublicPartner Oy

HMV PublicPartner Turun kaupungin puitesopimuskumppaniksi

HMV PublicPartner Oy on valittu Turun kaupungin puitesopimuskumppaniksi konsultointi- ja asiantuntijapalveluihin 2013-2016. HMV on toiminut myös v. 2011 alkaneella kaudella Turun kaupungin puitesopimuskumppanina IT-konsultointipalveluissa ja hankkeiden johtamisessa.

Puitejärjestelyssä HMV tarjoaa toiminnan uudistamisessa asiantuntijapalveluja Turun kaupungille koskien erityisesti strategista kehittämistyötä ja palvelutuotannon kehittämistä.

 Turun kaupungin toteamuksia HMV:n konsulteista:
- HMV:llä on vahvoja referenssejä keskisuurten kaupunkien strategian tukemishankkeista, strategiatyön suunnittelu- ja määrittelytoimeksiannoista sekä erilaisista johtamisen kehittämishankkeista myös valtion-hallinnon organisaatioille.

– Konsultit ovat toimineet useissa mittavissa palvelutoiminnan selvityshankkeissa julkishallinnon organisaatioissa. Hankkeisiin on sisältynyt operatiivisen toiminnan arviointia ja palvelukonseptien kehittämistä.

– Konsulteilla on runsaasti referenssejä julkishallinnon organisaatioille suunnitelluista kehittämisohjelmista liittyen mm. palvelutuotantoon, asiakkuuksien hallintaan sekä tulosohjauksen uudistus- ja kehityshankkeisiin.

”HMV on alalla tunnettu ja maineikas yritys, jolla on kokemusta ja näyttöjä julkishallinnon toiminnan kehittämisestä sekä konsernirakenteisten yhteisöjen kehitysprosessien tukemisesta.
Puitesopimus Turun kaupungin kanssa antaa mahdollisuuden tarkastella organisaation kehittämistyön kaarta sekä pitkäjänteisesti että nopeatempoisten kehittämisprojektien kautta”, toteaa Tapio Huomo, HMV:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja
Tapio Huomo, toimitusjohtaja, HMV
tapio.huomo(at)hmv.fi, gsm: 0400-400 366

 hmv_PublicPartner

www.hmv.fi

HMV

Julkisen sektorin uudistaja ja kehittäjä.
Johdon konsultoinnin Hansel-puitesopimustoimija.

HMV Group, Life Science Center, Keilaranta 16, 02150 ESPOO