TIEDOTE 16.05.2012 / HMV PublicPartner Oy

 

HMV Valtio Expossa 2012: “Vaikuttavuutta palveluihin!”

HMV PublicPartner Oy on valtionhallinnon yhteistyökumppani ja johdon konsultoinnin Hansel-puitesopimustoimittaja. HMV osallistui 15.5.2012 Valtio Expo 2012 -tapahtumaan omalla messuosastolla sekä piti tietoiskuesityksen.

HMV:n tietoiskuesitys
Konsultointijohtaja Jari Kinnunen ja Senior Advisor Jussi Kleemola kertoivat esityksessä miten organisaatio voi asiakaslähtöisellä toiminnalla lisätä palvelujensa vaikuttavuutta.

”Viraston asiakkuusstrategia kuntoon: vaikuttavuutta palveluihin asiakaslähtöisellä toiminnalla. Oikea palvelu oikealle asiakkaalle”
Tietoiskuaineisto pdf-muodossa: HMVGroup_Tietoisku_ValtioExpo2012 

– Tapahtuma on toimiva foorumi keskustelulle julkishallinnon kehittämishankkeista ja eri organisaatioiden toimijoiden tapaamiselle. Osastolla kävijöiden kanssa käytiin vilkasta keskustelua vaikuttavuuden edellytyksistä sekä asiakkuusstrategioista, kiteyttää HMV:n toimitusjohtaja Tapio Huomo messukuulumiset.

– Vaikuttavuutta olemme kehittämässä myös projektiosaamisen alueella yhteistyössä messuille osallistuneen Projektiyhdistys ry:n kanssa. Projektitoimijoiden kehitystarpeita käsitellään Julkishallinnon projektitoiminnan SIG-ryhmässä, joka kokoaa yhteen osaamisensa päivittämisestä kiinnostuneet julkishallinnon toimijat, ryhmänvetäjä ja HMV:n konsultointijohtaja Jari Kinnunen kertoo.  

Valtio Expo 2012
Valtio Expo -messutapahtuma kokosi noin 1 200 valtionhallinnon päättäjää ja asiantuntijaa ajankohtaisten aiheiden ääreen. Näytteilleasettajia oli 67. Valtiokonttorin järjestämä tapahtuma pidettiin Marina Congress Centerissä Helsingissä.

Teemana tänä keväänä oli avoin ja uudistuva valtionhallinto. Puheenvuorojen, tietoiskujen ja keskustelunavauksien aiheina olivat henkilöstö, ICT, kansalaispalvelut, talous, tiedolla johtaminen sekä viestintä.

Valtio Expo 2012
http://www.valtiokonttori.fi/vuosikertomukset/public/default.aspx?nodeid=24750&culture=fi-FI&contentlan=1

Lisätietoja 
HMV PublicPartner Oy
Jari Kinnunen, konsultointijohtaja, gsm: 040-7780 226, jari.kinnunen(at)hmv.fi