Ilmoitus 13.11.2009                                             HMV PublicPartner Oy

Johtoryhmän Cordon Bleu – pidä johtoryhmäsi tuoreena
Tehokas valmennuspaketti Helsinki/Tallinna

Kokoa tiimisi vuorovaikutteiseen, nautittavaan ja tuloksekkaaseen valmennustilaisuuteen!

Johtoryhmän Cordon Bleu -sisältö
– Johtoryhmän puheenjohtajan haastattelu (ennen valmennuspäivää)
– Johtoryhmän toimivuuden pikatestaus (tarvittaessa ennen valmennuspäivää)
– Yhdessä sopiminen – haasteeksi tunnistetun toimintatavan pysyvä parantaminen
– Johtoryhmän yhteistyön sparraaminen yhdessä tekemällä: kokkikoulu ja illallinen
– Valmennusaineisto ja yhteenveto
– Jälkiseuranta (3 kk valmennuksen jälkeen): johtoryhmä arvioi sovittujen  asioiden näkymistä käytännössä

”Cordon Bleu -nimitystä käytetään erittäin hienosti valmistetusta ruoasta ja sen valmistajista”.

Taustaa
Cordon Bleu -nimikkeellä kuvaamme HMV:n tarjoamaa korkeatasoista johtoryhmän valmennuskokonaisuutta. Ytimenä on yhteistoiminnan tuloksellisuuden lisääminen.
Sparraajina johdon valmentajat ja toteutuskumppanina korkeatasoinen kokkikoulu, jossa osana ohjelmaa valmistetaan ja nautitaan yhteinen päivällinen.

Johtoryhmillä on entistä merkittävämpi rooli organisaation luotsaamisessa tämän päivän tuottavuus- ja tehokkuusvaateiden ristipaineessa. Cordon Bleu -johtoryhmävalmennus kohdistuu ydinasiaan: miten johtoryhmä saadaan toimimaan tehokkaasti.

”Onhan johtoryhmäsi tavoitteena olla tehokas ja tuloksellinen, uudistumiskykyinen,
hyvä johtamisessa ja toimeenpanossa. Ja vielä hyvässä yhteishengessä?”

Jo yhdenkin johtoryhmätyöskentelyä tehostavan toimintatavan käyttöön ottaminen tuottaa merkittäviä ja pitkäkestoisia hyötyjä. Valmennuksella ei tuoda johtoryhmän toimintaan hetken hurmosta, vaan autamme ottamaan käyttöön tavoitteellisen yhteistyöskentelyn parhaita käytäntöjä.

Valmennuksen vetäjinä toimivat kokeneet ylimmän johdon senior-valmentajat. Heillä on näyttöä sekä johtoryhmien menestyksekkäästä kehittämisestä että johtoryhmissä työskentelystä merkittävissä suomalaisissa yrityksissä sekä julkisella sektorilla (ministeriöt, virastot).

Valmennuspäivän (2 x 3 tuntia) osana on kokkikoulu 5-15 hengen ryhmässä.
Ohjelma voi olla täysmittainen tai räätälöity (esim. tuliaissuklaat, viinien valinta huippusommelierien johdolla tai pääruoka). Tarvittaessa kokit tekevät muut osuudet näytösluonteisena suorituksena.

Päivähinnoiteltu valmennuspaketti sisältää valmennuskokonaisuuden valmistelun, tilaisuuden kahden konsultin toimiessa sparraajina, kokkikoulun ja ruokailun sekä jälkiseurantaosuuden.

Varaukset ja tiedustelut
Konsultointijohtaja Jari Kinnunen,
gsm 040-7780 226, jari.kinnunen(at)hmv.fi
tai
myynti(at)hmv.fi

Yhteistyökumppanimme
Ravintola Lasipalatsi, Kokkikoulu Espa ja Kokkikoulu Köök / Sumari (Tallinna).