Tiedote 29.11.2011                                               HMV Group
                                                                               HMV Russia Oy

Liiketoiminta Venäjällä – vauhtia, voittoja ja haasteita   

Vuoden 2009 laman jälkeen Venäjän talous ja länsimaiset investoinnit Venäjälle ovat jälleen voimakkaassa kasvussa. Maan talous on ylikuumenemassa, mikä näkyy erityisesti työmarkkinoilla. Työvoimasta, erityisesti myyntihenkilöistä ja johtajista on kasvava pula. Palkkataso nousee, mutta palkkapyynnöt ovat usein epärealistisia verrattuna tehtävän tuottavuuteen. Työsuhteen kestoajat Moskovan kaltaisissa ja muissa kasvukeskuksissa lyhenevät.

HMV Groupin uusimman yhtiön, HMV Russia Oy:n,toimitusjohtajalla Paul Holmilla on yli 30 vuoden kokemus liikkeenjohdosta ja liiketoiminnan kehittämisestä. Hän on toiminut kansainvälisessä kaupassa, uuden liiketoiminnan kehittämisessä, sekä IT- että HRM-toimialoilla ja asiantuntijaorganisaatioiden johdossa.

Kuluneen 20 vuoden aikana Paul on auttanut lukuisia kansainvälisiä yrityksiä tulemaan Venäjän markkinoille ja kehittämään liiketoimintaansa Venäjällä. Asiakasyritysten toimialoja ovat olleet mm. logistiikka ja liikenne, rakentaminen, vähittäiskauppa, telecom-toimialla, IT- ja asiantuntijapalvelut. Paul on avustanut myös venäläisiä yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita liiketoiminnan kehittämisessä Venäjällä ja kansainvälisesti.

Lue Paulin ajankohtainen artikkeli Venäjän liiketoiminnan erityishaasteista.

 

 

HMV Russia Oy                                        HMV Russia Ltd
Kone building, Keilasatama 3              3rd floor Voentorg building,  10 Vozdvizhenka str. 
SF-02150  ESPOO,  FINLAND              MOSCOW, 125009,   RUSSIAN FEDERATION

  
HMV Russia Oy – www.hmvrussia.fi
Yrityskonsultoinnin asiantuntijapalveluja Venäjän liiketoimintaan