Tiedote 09.11.2009                                              HMV PublicPartner Oy

Nordic Healthcare Group HMV:n puitesopimuskumppaniksi

Nordic Healthcare Group (NHG) on liittynyt 09.11.2009 alkaen HM&V Research Oy:n kumppanina ja HMV PublicPartner Oy:n alihankkijana Hansel-puitesopimukseen. Sopimus kattaa johdon konsultointipalvelut. NHG täydentää palvelutarjontaa erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon sektorin laajalla asiantuntemuksellaan.

Puitesopimusjärjestely mahdollistaa sen, että NHG pystyy yhdessä HMV:n kanssa tarjoamaan osaamistaan valtakunnallisesti merkittäviin sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämis- ja muutoshankkeisiin.

HMV:n ja NHG:n yhteistyön osa-alueet
– strategian ja johtamisen kehittäminen
– operatiivisen toiminnan ja palvelujen kehittäminen
– hanke- ja projektihallinta

”Yhdessä HMV:n kanssa pystymme tarjoamaan ylivoimaisen osaamispohjan ja kokemuksen sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoiden käyttöön”, toteaa NHG:n toimitusjohtaja Vesa Kämäräinen.

”HMV:n ja NHG:n pitkäjänteisellä yhteistyöllä täydennämme toistemme osaamista yhteiskunnallisesti merkittävissä laajoissa hankkeissa. Tarjoamme palveluja strategioiden terävöittämiseen, muutoshankkeiden valmisteluun, hankejohtamiseen ja toteutuksen tukemiseen. Yhteistarjontaamme kuuluu myös arviointiosaaminen”, täydentää HMV:n toimitusjohtaja Tapio Huomo.

Lisätietoja
Nordic Healthcare Group Oy
Toimitusjohtaja Vesa Kämäräinen
vesa.kamarainen(at)nhg.fi, gsm 050-545 9025

HMV Group
Toimitusjohtaja Tapio Huomo
tapio.huomo(at)hmv.fi, gsm 0400-400 366

Nordic Healthcare Group Oy
NHG on Suomen johtava terveydenhuollon ja sosiaalitoimen palvelutuotannon suunnitteluun ja kehittämiseen erikoistunut yritys. Tutkimusorientoitunut yritys soveltaa teollisuudessa, kaupassa ja palvelusektorilla käytettyjä menetelmiä. Toiminta vastaa julkisen ja yksityisen terveydenhuollon ja sosiaalisektorin palvelutuottajien erityistarpeisiin. Yritys toimii Helsingissä ja Tukholmassa.
www.nhg.fi

HMV Group
HMV tarjoaa kehittämispalveluja yritysjohdolle ja julkiselle sektorille toiminnan tuottavuuden lisäämiseen ja tulevaisuuden kilpailukyvyn varmistamiseksi. Suunnittelemme ja tuemme vaativia uudistuksia ja muutoshankkeita. Edistämme kehittämistavoitteiden saavuttamista.