Tiedote 12.01.2010                                              HMV PublicPartner Oy

Prego Oy HMV:n kumppaniksi Hansel-puitesopimukseen

D.E. Prego Oy on liittynyt 12.01.2010 alkaen HMV PublicPartner Oy:n alihankkijana Hansel-puitesopimukseen, joka koskee johdon konsultointipalveluja. Prego täydentää palvelutarjontaa erityisesti johtamisen ja johtoryhmien kehittämisen osalta sekä esimiesvalmennus- ja projektikulttuurin kehittämisasiantuntemuksella.

HMV:n ja Pregon yhteistyön osa-alueet  
– strategian ja johtamisen kehittäminen
– operatiivisen toiminnan ja palvelujen kehittäminen
– hanke- ja projektihallinta

”Prego pystyy yhdessä HMV:n kanssa tarjoamaan osaamistaan ja tuoreita näkemyksiä liiketoimintajohtamisen kehittämisessä julkishallinnon tarpeisiin. Olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä asiakashankkeissa”, toteaa Prego Oy:n toimitusjohtaja Minna Lehtinen.

”HMV:n ja Pregon pitkäjänteisellä yhteistyöllä täydennämme toistemme osaamista julkisen sektorin merkittävissä muutoshankkeissa”, täydentää HM&V Research Oy:n ja HMV PublicPartner Oy:n toimitusjohtaja Tapio Huomo.

Lisätietoja
Prego Oy
Toimitusjohtaja Minna Lehtinen
minna.lehtinen(at)prego.fi, gsm 040-833 8051

HMV PublicPartner Oy
Toimitusjohtaja Tapio Huomo
tapio.huomo(at)hmv.fi, gsm 0400-400 366

Prego Oy
Prego tuo uusia näkemyksiä johtamiseen ja johtamisen kehittämiseen. Lähtökohtina ovat vahva osaaminen ja pitkä kokemus johtamisen kehittämisestä, valmennuksesta, konsultoinnista sekä käytännön liiketoimintajohtamisesta. Pregon valtteja ovat monipuolinen asiantuntemus sekä rohkeus haastaa ja kyseenalaistaa.
www.prego.fi

HMV PublicPartner Oy
HMV tarjoaa kehittämispalveluja julkisen sektorin johdolle toiminnan tuottavuuden lisäämiseen ja tulevaisuuden kilpailukyvyn varmistamiseksi. Suunnittelemme ja tuemme vaativia julkisen sektorin uudistuksia ja muutoshankkeita.
www.hmvpublic.fi