TIEDOTE 04.05.2011                                          HMV PublicPartner Oy

HMV kehittämässä julkisten palvelujen vaikuttavuutta ja tuottavuutta   

Valtio Expo -messut järjestettiin 3.5.2011 Marina Congress Centerissä, Helsingissä. Valtiokonttorin vuosittain järjestämä tapahtuma on suunnattu valtionhallinnon päättäjille ja asiantuntijoille.

HMV PublicPartner Valtio Expossa

HMV PublicPartner Oy oli näytteilleasettajana Valtio Expossa myös tänä vuonna. Messujen näytteilleasettajat olivat valtionhallinnon yhteistyökumppaneita, tietohallinto- ja konsultointiyrityksiä sekä henkilöstöhallinnon, työhyvinvoinnin ja riskienhallinnan kehittämispalvelujen tuottajia.

Valtio Expo esittelee valtionhallinnon kehittämisen ajankohtaisaiheita ja tarjoaa kohtaamispaikan valtionhallinnon asiantuntijoille. Messuilla oli noin 1200 osallistujaa ja yli 60 näytteilleasettajaa.

Pääteemana tänä vuonna oli konserniajattelu ja konsernimaisen toiminnan kehittäminen. Päivän ohjelmaan sisältyi yli 70 esitystä teemoittain jaoteltuna: Voimavarana henkilöstö, Mahdollistajana IT-palvelut, Tavoitteena tuottavuus, Kumppaneina palveluntuottajat sekä Vauhdittajana viestintä.

Parempaan vaikuttavuuteen asiakaslähtöisellä palvelustrategialla
HMV:n asiantuntijakonsultti Jussi Kleemola piti Valtio Expossa esityksen ”Parempaan vaikuttavuuteen asiakaslähtöisellä palvelustrategialla”. Esityksessä käsiteltiin tuottavuuden ja vaikuttavuuden lisäämistä julkisella sektorilla pohjautuen professori Ari P. J. Vepsäläisen tutkimusaineistoon sekä käytännön konsultointityön kokemustietoon.   

 

 

 

Ota yhteyttä, lähetämme sinulle esityksen
leena.krekola(at)hmv.fi

Lisätietoja
HMV PublicPartner Oy
Jussi Kleemola, Senior Advisor, gsm: 050-308 7870, jussi.kleemola(at)hmv.fi
Ari P. J. Vepsäläinen, professori, tutkimusjohtaja, gsm: 050-589 7485,  ari.vepsalainen(at)hmv.fi